Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

B-COMPLEX BUDE EXKLUZIVNÍM HOSTEM BROKEN BEATS V TOVÁRNĚ V JILEMNICI

Již tento pátek 27. ledna startuje v Hudebním klubu Továrna Jilemnice letošní série klubových nocí BROKEN BEATS. Hlavním hostem akce bude slovenský drum and bassový producent B-Complex, který se téměř po roce opět vrací před továrnické publikum.

Těžko byste mezi d´n´b fanoušky našli někoho, kdo by neznal skladbu „Beautiful lies“, vydanou na prestižním labelu Hospital. Právě její autor zavítá tento pátek 27. ledna do Hudebního klubu Továrna Jilemnice. Na noci BROKEN BEATS vystoupí Matúš Lenický, jak zní pravé jméno bratislavského Dje a producenta B-Complexe, již podruhé. Skvělou atmosféru jeho loňského vystoupení v Továrně si můžete připomenout ZDE.

B-Complex má za sebou čerstvě sérii vystoupení v Austrálii a na Novém Zélandu a daří se mu také na producentském poli. Z jeho studia tak letos vzešel např. remix skladby „Invisible Worlds“ od London Electricity ZDE či skladba s potenciálem stát se dalším klubovým hitem „Rolling with the punches“ ZDE .

O pořádný rozjezd akce se postará severočeský DJ Josh, kterého vystřídá DJské duo Tactical a Okan ve společném setu.

Od zlámaných beatů si můžete oddechnout na druhé scéně, kde vám to nejlepší z minimal a progressive house naservíruje TGT a DJ Choix. Hudebně se naladit na páteční akci můžete již nyní poslechem setu TGT s pražského klubu Popcore: ZDE

Program akce:

21:00 Josh
23:00 Okan vs. Tactical
01:00 B-Complex
03:00 all DJs

Vstup na tuto jedinečnou akci činí 130 Kč, start 21:00.

Hudební klub Továrna Jilemnice
Pátek, 27. 1. 2012
MAIN STAGE: B-Complex (SK), Tactical, Okan, Josh
SECOND MINIMAL STAGE: TGT, Choix
Vstup: 130,-

Broken Beats na Facebooku: ZDE
Web: ZDE
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz