Kulturní informační server moonprojects.cz

ROZHOVORY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

DJ COOL VS MOON

Na Moontime se těším moc.Jako vždy přemýšlím, co asi budu hrát a jestli to bude ladit v uších přítomných lidiček...

1 - AHOJ, JAK SE MÁŠ A CO DĚLÁŠ?
No pokud nejsem v práci a tam jsem dost často a dělám něco s tátou na chalupě, nebo buď u mého našlapaného pc a nebo rád kouknu na dobrej film na domácím kinu.

2 - JAKÝ JSI MĚL LÉTO A JAK SE TĚŠÍŠ NA ZIMNÍ OBDOBÍ?
Léto bylo v pohodě,ale že bych si na něm něco fakt suprovýho pamatoval,tak to zase né.Jinak mám radši teplo než zimní období,ale projít se po namrzlém sněhu,který skvěle křupe, je fakt dobrý.Doufám,že mi tuto zimu vyjde lépe výšlap na východ slunce na Sněžce.Naposledy jsme tam byli přeci spolu a počasí nám na Sněžce nějak nepřálo.Mám dojem, že bylo tenkrát 14 stupňů pod nulou :-)

3 - BYL JSI V LÉTĚ NA NĚKTERÉM Z FESTIVALŮ? A POKUD ANO, NA JAKÉM A CO TĚ ZAUJALO?
Bohužel jsem na žádném nebyl, bylo nějak málo času a hodně práce.

4 - V BRZKÉ DOBĚ BUDEŠ HRÁT NA LESANCE AKCI MOONTIME, JAK SE TĚŠÍŠ A CO OD TEBE MOHOU PŘÍPADNÍ NÁVŠTĚVNÍCI OČEKÁVAT?
Na Moontime se těším moc.Jako vždy přemýšlím, co asi budu hrát a jestli to bude ladit v uších přítomných lidiček.Tentokrát to budou určitě víc našlápnuté tracky s techhousem a technem a doufám,že to přítomní peoples ocení.Snad, jich přijde dost,aby byla super atmosféra,to se mi hned líp hraje.

5 - CO BY DJ JSI ZNÁMÍ SVÝM HUDEBNÍM CÍTĚNÍM, VÝBĚREM ZAJÍMAVÝCH TRACKU, CO TĚ V POSLEDNÍ DOBĚ NA HUDEBNÍM POLI ZAUJALO?
No asi tracky od Marshalla (aka Luigi Rocca).Pro mě hodně zajímavý věcičky.

6 - RADKU, JSI NEODMYSLITELNĚ SPJATÝ S KLUBEM LESANKA ZENITH, HRÁL JSI ZDE NA SPOUSTY AKCÍ, ZAPÁTREJ VE SVÉ PAMĚTI, KTERÁ PARTY V TOBĚ ZANECHALA HLUBOKÝ DOJEM A PROČ?
Těch akci bylo opravdu hodně a doufám,že lidem co sem jezdili se tady líbilo jako mě.Jinak moc rád vzpomínám na ty úplně první Cooltime párty, co se tady dělali.Je to sice hodně dávno,ale pro mě měla každá své osobní kouzlo.Myslím,že je na co vzpomínat a kdyby nebylo Pavla Veselého, tak těch povedených párty ani tolik není.

7 - CO SI VYBAVÍŠ POD JMÉNEM DJ KAISERSOZE?
Tak určitě to, že jsem s ním hrál na stejné stagi,myslím že to bylo ve Vrchlabí u Dr.Maxe, ale to si nejsem 100% jistej.Je to už dávno co jsem ho naposled slyšel,tak doufám, že mě určitě něčím překvapí.Jsem na něj hodně zvědav.

8 - MÁŠ NĚJAKÝ VZKAZ PRO NÁVŠTĚVNÍKY MOONTIME PARTY?
No hlavně to, aby přišli ať je super atmosféra a je na co vzpomínat.....



Rád bych touto cestou ještě jednou poděkoval Radkovi za poskytnutý rozhovor. díky! Moon

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz