Kulturní informační server moonprojects.cz

PODPORUJEME - DJS

DJ FLY

Pocházím z malé vesničky nad Železným Brodem. Už od útlého mládí mě začala ovlivňovat elektronická taneční hudba, a to od světoznámých jmen, jako např. Depeche Mode. Postupem času se obzor rozšířil na 2 Unlimited, U96 a později Underworld, kteří jsou pro mě monumentem inteligentní taneční hudby.

Po návštěvě několika tanečních akcí v rozmezí r.1995 – 1997 byl můj osud zpečetěn. Začátkem roku 1998 jsme si se sestrou (pozn. DJ Frü) koupili gramofony, mix a začali se pilně učit, abychom se s koncem zmíněného roku mohli věnovat djingu. Převážně jsme se věnovali hudebnímu stylu techno s přívlastkem „groovy funky“ charakterizující švédský sound. Společnými silami jsme na podzim r.1998 začali organizovat své vlastní taneční párty v klubech Pyrám Turnov a legendární Dr.Max ve Vrchlabí, kde jsme se stali rezidenty večera. Hráli jsme po boku slavných zvučných českých a zahraničních jmen např. Aiffel, Pavel Krejdl, Nika 77, Marco Zaffarano, Afrika Islam, Westbam a další.

Po ukončení působnosti ve Vrchlabském klubu r.2001 jsme se dostali k pořádání rezidentního večera v music klubu Aion v Lomnici nad Popelkou a získávali další cenné zkušenosti a informace. Takto nabitých informací jsme využili při moderování pořadu „O vzniku a vývoji techno music ve světě“ na Radiu 1.
        
Postupem času a vývoje mých dj-ských kvalit jsem si prošel styly trance, house. A tak se půdorys působení rozšířil i na pražský klub Radost FX, kde jsem v roce 2002 byl jako spolupořadatel akcí BARAKA na níchž probíhaly modní přehlídky značek Aviator, Avirex, Tom Tailor, Cracker. Reprodukovaná hudba zde byla zaměřena na různé styly house music, u kterých jsem doposud zůstal a rád si je zahraju i dnes. Avšak stejně nejraději poslouchám a hraji energické, melodické a myšlenkově dobře poskládané techno sety.
        
Procestoval,organizoval a vystupoval jsem od roku 1998 po celé ČR na různých tanečních parties v klubech a festivalech – Svojšice, Žďákovský most, Meadow, L-klub, Žlutý Pes, Atomic, Cross, Fabric, Spiral, Industry 55, XT3, Mazaný králíček, XXX, atd.

Moje motto: „Techno music - neovladatelná vygradovaná euforie“.

Kontakt naleznete ZDE.

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz