Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

FESTIVAL ROCK FOR CHURCH(ILL) VÁS LETOS ZVE TŘEBA NA DUB PISTOLS, TITO & TARANTULA, NZ SHAPESHIFTER, PANTEÓN ROCOCÓ NEBO STO ZVÍŘAT. 24.-25.8.2012 VROUTEK..

V záplavě českých festivalů už léta vyniká vroutecký open-air
Rock for Church(ill). Původně benefiční akce na záchranu místního gotického kostela a zábava pro kamarády z regionu se ale během let rozrostla na doslova mezinárodní festival, který vedle své pohodové atmosféry, zve i na velká zahraniční jména. V minulých letech tam vystoupili například kapely Stereo MCs, Parov Stelar, Asian Dub Foundation, Transglobal Underground nebo třeba jamajská legenda Max Romeo. Program festivalu vždy velmi pěkně balancoval mezi žánry a rock doplňoval i o velké lahůdky ze světa elektronické hudby, reggae, ska nebo hiphopu. Už jste slyšeli, co si nás jeho pořadatelé chystají letos?

13. Ročník proběhne 24-25. Srpna opět v areálu myslivny ve Vroutku, který najdete 85km od Prahy směrem na Karlovy Vary. Už úvodní nástřel programu dává tušit, že i letos to bude nepochybně kvalitní ročník. Ve Vroutku vystoupí třeba mexický kytarista Tito Larriva se svou kapelou Tarantula, které si oblíbili a proslavili pánové Q. Tarantino a R. Rodriguez, když je obsadili do svých snímků Desperado, Machete nebo Od soumraku do úsvitu. Vedle Tito & Tarantula se můžete těšit na výbornou eklektickou kapelu Dub Pistols z Velké Británie, excelentní drum´n´bassovou partu NZ Shapeshifter z Nového Zélandu nebo neuvěřitelně energické mexické revolucionáře Panteón Rococó.

Z českých kapel byly zatím prozrazeny jména Tři Sestry, Sto zvířat, Vltava, Vypsaná Fixa, Wohnout Navigators nebo plzeňský ska orchestr Tleskač. Další jména pořadatelé průběžně zveřejňují na festivalové stránce ZDE.

Lístky jsou dostání do konce března pouze za 450Kč + poplatky prodejce. Vstupenky za finální cenu 450Kč můžete pořídit na pokladně pražského klubu Lucerna Music Bar, nebo si je objednat na dobírku přes festivalové stránky ZDE.
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz