Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - VŠEOBECNÉ ČLÁNKY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

GAYLE SAN „MILUJU NOVÉ FÍGLE!“

Charismatická DJka a producentka původem ze Singapuru dokáže očarovat každého svým specifickým osobním kouzlem a samozřejmě také kvalitní techno music, které se naplno věnuje už úctyhodnou řádku let. Její odpovědi na pět otázek vám například poodhalí, jak se v soukromí dobíjí či jaká hudba dokáže nejlépe vyjádřit její pocity.

AHOJ GAYLE SAN,
CO JE PRO TEBE NEJLEPŠÍ ZPŮSOB, JAK SI DOBÍT BATERKY?

Ahoj. Hodně se věnuji sportu a také fitness. To je pro mě hlavní způsob, jak se dobíjet. A jeden z mých oblíbených sportů je skydiving – let volným pádem. I když je to vysoce adrenalinový a extrémní sport, cítím se šíleně nabitá energií po skoku z letadla ve výšce 4000 metrů :).

KOLIK VINYLOVÝCH DESEK JSI ZA SVOU KARIÉRU ROZBILA?

Hmmm, abych byla upřímná, v dobách, kdy jsem hrávala z vinylů, jsem se o ně velice pečlivě starala. Možná tak jednu, když jsem je házela do davu jako dárek. Ale abych je rozbíjela jen tak, to ne, nikdy!

JAKÁ HUDBA JE PRO TEBE NEJLEPŠÍ K VYJÁDŘENÍ SVÝCH POCITŮ?

Když se potřebuju oprostit od práce ve studiu a relaxovat, poslouchám nejvíce jazz či bosanovu. U toho si perfektně odpočinu a zároveň cítím, jak tahle hudba přesně vyjadřuje, co v tu chvíli cítím.

KDY MÁŠ POCIT, ŽE SE PRÁVĚ UČÍŠ NOVÉ TRIKY?

Miluju, když se můžu učit nové fígle! Ať už se jedná o zvládnutí lepšího letu v oblacích během skydivingu nebo učení se nového software ve studiu, ovládání plug-inů, nových zkratek pro dosažení dobrých výsledků masteringu – to je přesně ono! Nenávidím nevědět nic. Vždy musím mít aspoň nějaké “know how”. Takže pokud jde o to, kdy se učím nové triky, odpověď zní: neustále!

KDO BUDE “VÍTĚZEM” KLÁNÍ GAYLE SAN VS. SVEN WITTEKIND? :)

Toto back2back uskupení je vedlejším projektem Svena a mě. Jedná se o představení toho nejlepšího, co máme v DJských kufrech, ale rozumím, jak to myslíš. Není to sice zápas mezi dvěma DJs, ale vítěze mít bude. Budou to všichni lidé, kteří přijdou na Apokalypsu a budou si nás perfektně užívat!

Zdravice : ZDE

Trailer Apokalypsa : ZDE

Gayle San & Sven Wittekind : ZDE
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz