Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

I. KATEGORIE VSTUPENEK NA IMAGINATION FESTIVAL: MAIN EVENT VYPRODÁNA!

Po týdnu předprodeje se po první kategorii vstupenek na Main Event 16.3.2012 v Praze doslova zaprášilo! Do oběhu se tedy dostává II. kategorie vstupenek, limitovaná počtem 300 kusů v předprodeji.

Za základní cenu 399,- Kč se Vám představí 16. Března v garážích Kongresového centra více než 10 špičkových zahraničních headlinerů, reprezentujících labely jako Hospital, Viper, Virus, Bad Taste, Technique, Renegade Hardware, Defunked, Worldwide Audio, Spearhead a mnoho dalších!

Předprodej na Main Event 16.3.2012, který se odehraje v garážích Kongresového centra v Praze na Vyšehradě je spuštěn v síti Ticketstream, kde zaplatíte za vstupenky základní cenu 399 Kč + poplatek. Vstupenky uvolněné v limitovaných edicích jsou k dispozici zde.

KOUPIT VSTUPENKY

Upozorňujeme návštěvníky, že kapacita prostoru je striktně omezena. Doporučujeme zakoupit lístky v předprodeji. Po vyprodání limitovaných edic se cena vstupenek zvýší.
Součástí Imagination Festivalu je také noc Therapy Sessions CZ 20.4.2012, na kterou je stále k dispozici několik desítek lístků za nejnižší cenu 299,- Kč. Noc se světovým renomé se odehraje poprvé v Praze a nabídne ten nejsilnější line-up v historii České Republiky. V garážích Kongresového Centra se vám představí více než 8 zahraničních headlinerů, reprezentujících labely jako Prspct, Algorythm, Offkey, Position Chrome, Genosha 175, Noistorm, Audiogenic a mnoho dalších.

Více informací najdete ZDE nebo na facebookové stránce ZDE
Oficiální událost na facebooku: ZDE
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz