Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

MIRO ŽBIRKA JE PLATINOVÝ!

CD Symphonic Album, které vyšlo Mirovi Žbirkovi v říjnu, je platinovým. Jen pro připomenutí - Symphonic Album obsahuje největší hity (Balada o poľných vtákoch, Zažni, Múr našich lások a další) v úpravě pro symfonický orchestr. Není proto divu, že se stalo jedním z nejprodávanějších loňského podzimu. Jeho vydání doprovázely i čtyři velké koncerty v divadelních sálech vyprodané mnoho týdnů dopředu.

Skvělou atmosféru z koncertu ve Státní opeře Praha (7.11.2011) dokresluje videoklip k písni Jesenná láska ZDE .

Letošní rok bude pro Mira Žbirku nejen rokem, kdy oslaví životní jubileum, ale plánuje i další koncerty s osvědčeným orchestrem Cappella Isttropolitana, se kterým platinové Symphonic Album nahrál, ale i odehrál všechny výjimečné podzimní koncerty. A dodává: „ V první řadě musím poděkovat všem našim příznivcům. Mám obrovskou radost z ocenění za platinovou desku. Byl jsem mile překvapen z podzimních vyprodaných koncertů a musím přiznat, že mne to velmi těší a zavazuje. Zároveň mi bylo líto, že se mnoho lidí na koncerty nedostalo. Proto pro letošní rok připravujeme čtyři velké podzimní koncerty, opět spolu se symfonickým orchestrem Cappella Istropolitana, avšak s  jinou dramaturgií. Nechte se překvapit.“  Veškeré pravidelně aktualizované informace včetně naplánovaných koncertů naleznete ZDE a  facebook ZDE .  

Symphonic Album tracklist, vydal Universal Music: Balada o poľných vtákoch  (M.Žbirka/K.Peteraj) Jesenná láska  (M.Žbirka/M.Válek) Denisa  (M.Žbirka/K.Peteraj) Čo bolí to prebolí  (M.Žbirka/K.Peteraj) Len s ňou (M.Žbirka/J.Urban) Mesto spí (M.Žbirka/M.Žbirka) Zažni  (M.Žbirka/J.Štrasser) Atlantída  (M.Žbirka/K.Peteraj) Z tej vône ťa vyzliekam  (M.Žbirka/J.Urban) Múr našich lások  (M.Žbirka/K.Peteraj) Strom  (M.Žbirka/K.Peteraj) Melodicon

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz