Kulturní informační server moonprojects.cz

O NÁS

MOONPROJECTS.CZ

Moonprojects.cz je volné sdružení, jehož hlavním úkolem je informovat o kulturním dění ve Východních Čechách, Pardubickém a Libereckém kraji a vnést kvalitní zábavu mezi mladou generaci prostřednictvím stejnojmenného internetového portálu a jím pořádaných akcí.
Návštěvníci našich webových stránek se zde dozví spoustu zajímavých informací ze světa hudby, filmu, techniky, fotografie apod. V neposlední řadě naleznou i pravidelně aktualizovaný program kin a klubů doplněný partylistem informujícím o konaných koncertech  a parties.
Website www.moonprojects.cz je taktéž mediálním partnerem pražského hudebního veletrhu, celé řady hudebních festivalů, dále podporujeme celou řadu klubů a v neposlední řadě spousty hudební parties, koncertů, sportovních a společenských akcí.

Kromě poslání informačního má snahu podpořit mladé talenty, ať již z řad djs, producentů, celých kapel, nebo i z jiných uměleckých odvětví.

Další činností spadající pod hlavičku moonprojects je pořádání tanečních parties, za něž můžeme jmenovat velmi úspěšnou řadu Drum & Bass Magic, Electronica, houseový Shake! nebo pravidelnou party U-Beat kde mají možnost předvést své umění mladí talenti....


Nabídka služeb:
Realizace parties, booking djs,
Zajistíme grafické zpracování, tisk plakátů, letáků, tiskovin...
Zajištění výlepu po Východních Čechách, část Pardubického a Libereckého kraje.
Distribuce letáků a tiskovin po Východních Čechách, část Pardubického a Libereckého kraje
Mediální podpora na našem serveru

Kontakt:
info@moonprojects.cz
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz