Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

OPEN AIR FESTIVAL ZAČNE UŽ ZÍTRA PRVNÍM DNEM PRO VŠECHNY ZDARMA

Přijít na festival, ale neplatit za vstup nic, tomu říkáme sympatické uvítání. Právě to se chystá na letišti u Panenského Týnce v rámci Open Air Festivalu, který zve všechny příchozí na první den programu zdarma. Festival odstartuje v 15 hodin na MF DNES stage koncert kapely Please The Trees, fanoušky čeká pořádná taŠKAřice. SKApely Polemic (SK) a Švihadlo vyslyší loňské volání fanoušků po tanečních SKA rytmech. Vystoupí i “domácí” kapely Totální nasazení a Houpací koně. V O2 Extra zóně to roztočí Jirka Neumann, na AXE stage pak Jorgos, Robot a Gomes. Cool stage i Finlandia Chill out nabídnou také porci DJů.

Pro ty, kteří shání lístky na poslední chvíli má festival dobrou zprávu - předprodej za zvýhodněnou cenu 545,- Kč (v rámci akce 1 plus 1 vstupenka zdarma pro členy O2 Extra Klubu) pokračuje až do čtvrteční půlnoci nebo do vyčerpání kapacity. V pátek je také možné zakoupit vstupenky v předprodeji, ovšem už za plnou cenu (1300,- Kč). “Dávejte si pozor na falešné prodejce a prodejce voucherů na jméno, které samozřejmě nejsou platné,” upozorňuje manažerka festivalu Marie Marková na množící se inzeráty s pokoutnými “vstupenkami”, které nejsou platné. Pokud ještě stále váháte a chcete se naladit na festivalovou vlnu, podívejte se na výlet našeho “inspektora Franty”, který zhodnotil ze zvířecí perspektivy stavbu Open Air Festivalu - odkaz je ZDE.

Open Air Festival ve spolupráci s generálním partnerem společností Telefónica Czech Republic chystá také velký live přenos přímo z místa. Více detailů oznámí pořadatelé v průběhu zítřka.

Co a jak před odjezdem na festival (šest častých dotazů)
Desítky dotazů denně na Facebooku prozrazují nejčastěji kladené otázky před odjezdem do Panenského Týnce. Zde jsou jednoduché odpovědi:

1) Doprava tam a zpět: Ideální cestou na “OAF” je kyvadlová doprava, která vás doveze až přímo před bránu. Její předprodej běží v těchto chvílích ZDE. V předprodeji nejsou zahrnuty autobusy v pátek i v sobotu zpět, které ale jezdit samozřejmě budou. “Autobusy z Prahy samozřejmě mají pevný jízdní řád, ovšem odjezdy z Panenského Týnce se nedají určit přesně,” vysvětluje promotér festivalu Michal Lukeš, proč neběží na všechny zpětné spoje předprodej. “Kvůli možným odchylkám jsme se rozhodli prodávat jízdenky zpět v pátek a v sobotu pouze u řidičů,” dodává Lukeš. Autobusy zpět do Prahy vyráží v pátek i v sobotu zhruba po 15:30. Poslední autobus odjíždí zhruba ve 20 hodin.

2) Ubytování ve stanovém městečku a sprchování: Pokud si chcete užít festival v komfortu, určitě si nezapomeňte zakoupit poukaz na stanové městečko - buď na místě, nebo v předprodeji ZDE. Spát v autě je samozřejmě také možné, stavět stany mezi auty už z bezpečnostních důvodů nikoliv. Ovšem autospáči mají jednu zásadní nevýhodu, sprchy jsou totiž vybudovány ve stanových městech, a tudíž do nich mají přístup jen obyvatelé těchto zón.

3) Předprodej vstupenek z černého trhu: Přeprodej voucherů je zakázán, jsou totiž vystaveny na konkrétní jméno. Dávejte si proto pozor na prodejce těchto lístků a využijte raději oficiální předprodej.

4) Psi v areálu: Není dovoleno brát s sebou 4nohé kamarády. Jejich uši na místě trpí a nedá se předvídat, co pes ve stresu provede. Proto pejsky nechte doma.

5) Výhody pro zákazníky O2 a členy O2 Extra Klubu: Souhrnně jsou popsané ZDE.

6) Kompletní mapa areálu: Je na webu Open Air Festivalu (ke stažení) ZDE

7) Připojení na internet: Wifi připojení k internetu bez hesla bude návštěvníkům k dispozici ve VIP zóně, u O2 Extra zóny, v Urban Wave u O2 Main stage a u Second stage.
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz