Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

PREMIÉRA PRAŽSKÉ THERAPY SESSIONS JIŽ TENTO PÁTEK!

Noc se světovým renomé, známá od Argentiny až po Japonsko, zavítá tento pátek 20. Dubna poprvé v historii do Prahy. Představí zde mezinárodní line-up, složený z djů a producentů pocházejících ze Španělska, Belgie, Itálie, Německa, Polska a samozřejmě i České Republiky. Pokud si nechcete nechat ujít správnou rave-party a stylově završit sezónu indoorových akcí, určitě byste zde neměli chybět!
Therapy Session bude druhou částí Imagination Festivalu, který si odbyl svou úspěšnou premiéru již 16tého března. Uskuteční se v podzemních garážích kongresového centra na Vyšehradě. Na místě nebudou chybět dekorace, správná párty atmosféra a samozřejmě ani profesionální ozvučení. Vystoupí The Panacea, Dub Elements, Peter Kurten, Lowroller, D-Tox, Hungry Beats, Moptron, Zenon, Hanzall a vítěz soutěže o nejlepší set, který zaplní poslední slot v line upu.

Vstupenky můžete kupovat v předprodeji v síti Ticketstream za 349 Kč + poplatky, na místě pak za 400 Kč. Více informací najdete na www.imaginationfestival.cz.

Oficiální trailer k premiéře pražské Therapy Sessions: ZDE

Oficiální aftermovie z první části Imagination Festivalu: ZDE

FB událost: ZDE

You need therapy!!!
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz