Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

„STAŇ SE MÝM PARTNEREM!“ VYZÝVÁ FESTIVAL UNITED ISLANDS SVÉ NÁVŠTĚVNÍKY

Pořadatelé festivalu United Islands i v letošním roce pokračují ve snaze zapojit diváky do podpory svého oblíbeného festivalu. Festival nemá stejně jako v minulých letech klasické vstupné, diváci však mají skrze koupi Partner Passu možnost stát se individuálním partnerem a podpořit tak festival za symbolických sto korun. Partner Pass bude k dostání ve všech klubech, které se zapojí do Klubové noci 23. června a na open air části festivalu 24. – 25. června.

United Islands je jediný festival svého druhu, který již několik let drží filozofii otevřeného areálu v historickém centru města. Pořadatelé chtějí toto jedinečné spojení hudby, otevřených prostranství ostrovů a nábřeží pro návštěvníky festivalu zachovat. Zároveň je zřejmé, že bez podpory diváků to není dlouhodobě možné.  "Koupí Partner Passu za symbolickou stokorunu se mohou diváci stát individuálními partnery a podpořit tak svůj oblíbený festival. Na United Islands v letošním roce vystoupí více než 150 kapel, přesto nevybíráme žádné vstupné a díky absenci plotů se mohou všichni volně pohybovat po klubech, mezi jednotlivými scénami uvnitř areálu tak i mimo něj. Letošní programová nabídka je tak široká, že si ani nedokážeme představit, jak by se dal festival bez Parter Passu v klidu absolvovat. Partner Pass na krku bude navíc poznávacím znamením pro ty, kteří o sobě mohou hrdě prohlašovat, že festival financují." vysvětluje mluvčí festivalu Barbora Šubrtová.
A co vlastně Partner Pass obsahuje? Lidé za symbolických 100 korun od pořadatelů získají obsáhlý katalog s profily všech umělců v české a nově také v anglické verzi s tipy na důležité akce doprovodného programu Ostrovů volného času, CD s dvaceti třemi mp3 hity hlavních interpretů, podrobný program na open air, mapu celého areálu s přehlednou legendou, slevu 10% – 50% na koncerty série United Islands Reloaded, se kterou se vrací hvězdy festivalu v průběhu roku do Prahy a navíc poukázku na 1 +1 pivo Master zdarma ale i suvenýry od kapel.
„Nejen dámy ocení, že Partner Pass si nemusíte strkat do kapes, ale je řešen tak, že si ho můžete pověsit na krk a stane se tak pro vás nezbytnou festivalovou kápezetkou, kterou máte stále při ruce“, dodává mluvčí festivalu Barbora Šubrtová  

UNITED ISLANDS 2011
ostrovy a prostranství při řece Vltavě
23. - 25. června 2011
Odkaz je ZDE
vstupné ZDARMA

150 kapel z 20 zemí / 7 scén na 4 ostrovech (Slovanský, Dětský, Střelecký, Kampa) / 1 pontonový ostrov / několik vedlejších hudebních a nehudebních scén na Janáčkově nábřeží, Mostě Legií, na Kampě a dalších místech / 20 klubů / 2 afterparty
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz