Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

THE CHEMICAL BROTHERS PŘIVEZOU NA OPEN AIR FESTIVAL VIZUÁLNÍ SHOW S OBŘÍM SVĚTELNÝM TUBUSEM

Šest metrů v průměru má obří světelný “tubus”, který vyroste do mnohametrové výšky na hlavním pódiu Open Air Festivalu. Unikátní efekt doplní dvojice obřích LED obrazovek a stovky světel. Celou tuhle show přiveze celá kolona kamionů kvůli vystoupení britské legendy taneční hudby The Chemical Brothers.

 Páteční festivalovou noc na letišti v Panenském Týnci zazáří všemi barvami i díky audiovizuální show k aktuální desce “Further”. Ke každé skladbě mají totiž “chemici” připravenou filmovou sekvenci. Autory vizuální části koncertního vystoupení The Chemical Brothers jsou lidé, kteří pomáhali s návrhem scény například DJe Tiesta. Dobrou zprávou pro fanoušky je, že na tuhle audiovizuální parádu se mohou podívat v přepočtu stále za 495 korun – díky akci 1 + 1 vstupenka zdarma pro členy O2 Extra Klubu. Od 10. 6. pak vstupenka v rámci stejné akce vyjde na 545 korun, v rámci klasického předprodeje na 1090 Kč.

The Chemical Brothers jsou “Further” (dál) než ostatní... Doslova
Několik desítek hustě popsaných stránek s vizualizacemi, tak vypadá “rider” The Chemical Brothers. Jen studiem těchto podkladů strávili festivaloví “inženýři” dlouhé hodiny. Kromě krystalického zvukového aparátu, velkého pódia a neuvěřitelných vizuálních efektů přidávají The Chemical Brothers ke svým požadavkům i několik zajímavostí. Jednou z nich je, že kapela spotřebuje až 60 ručníků. “Kluci jsou ale sympaťáci, v rideru mají výslovně uvedeno, že i oni jsou prostě jen obyčejní lidé,” usmívá se šéfka dramatugie festivalu Milena Palečková. “A fakt je, že v šatně chtějí The Chemical Brothers ochutnat české pivo, žádné britské cidery,” dodává.

Jak bude vypadat “živák” The Chemical Brothers?
Odkaz je ZDE
Odkaz je ZDE
Odkaz je ZDE

Sestry vyklidily pole, místo nich nastoupí Polemic
Fanoušci SKA budou mít důvod zatleSKAt. Dočkají se totiž hvězdné formace Polemic, která nahradí v programu Tři sestry. Kapela Tři sestry totiž musela s politováním oznámit, že své plánované vystoupení na Open Air Festivalu ruší: „Vzhledem k ostatním aktivitám členů skupiny Tři sestry se nepodařilo sladit termíny s plánovaným vystoupením na Open Air Festivalu 2011,“ vysvětlují Tři sestry.

Open TV uvádí slovenské No Name
Štáb festivalové Open TV si tentokrát dal dostaveníčko se slovenskými No Name. Hvězdná kapela našich slovenských bratří se chystá vystoupit i na Open Air Festivalu. Co si připravila nového a jak bude vypadat jejich show? Odpovědi se dozvíte na webových stránkách www.openairfestival.cz nebo na www.facebook.com/openairfestival.
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz