Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 12. – 18. května

 

Hezky postavená Venuše v Býku přeje trvalým partnerským vztahům a rozvíjí v lidech estetické cítění. Nastává čas pečovat více o vlastní vzhled a vytvořit si okolo sebe vkusné prostředí. Týden je také vhodný pro návštěvu kulturních akcí a veřejných vystoupení.

 

BERAN– Tento týden vás zřejmě napadají filosofické otázky a pídíte se po smyslu života. Uspokojivé odpovědi asi nenajdete, ale máte možnost rozšířit si vědomí a posunout se v duchovním vývoji o kousek dál. Dejte jen pozor, abyste se v touze po poznání a mystických zážitcích nenechali zlákat k nějakému podezřelému náboženství.

BÝK– Tento týden asi nebudete oplývat velkou aktivitou, přestože máte spoustu plánů a pořád mluvíte o tom, co všechno podniknete. Energii máte slabší a je pro vás obtížné zvednout se z gauče. Co vás ale naplňuje radostí, jsou vztahy. Udělejte si proto dostatek času na své blízké a podnikněte s nimi výpravu za kulturními zážitky.

 

BLÍŽENCI– Mars stojí na vaší straně a dodává vám průbojnost. Nechybí vám ani intelektuální schopnosti a výřečnost, což je dobrá kombinace pro pracovní postup. Navíc vás nyní provázejí šťastné náhody a může se vám dostat neobvyklé příležitosti. Jen v osobních vztazích může trochu zahřmít, nejste nakloněni kompromisu, a je to znát.

 

 

RAK– Týden opět přeje vztahům, a to zejména těm přátelským. Není ale vyloučeno, že se z nějakého kamarádství vyklube něco víc. Venuše je nakloněna trvalým svazkům, a tak z toho možná kouká něco vážného. V těchto dnech by se vám mělo dařit ve všech oblastech, kde je potřeba jednat s lidmi. Těší vás týmová práce a dobře se vám komunikuje.

 

LEV – Dochází vám, že byste se měli více věnovat svému partnerovi a rodině, ale pořád si na ně nemůžete udělat čas. Pracovní povinnosti vás pohlcují a neustále řešíte něco neodkladného. Toto vypětí vás dostává do určité izolace, jako byste se odcizovali od běžného života a lidí, které máte rádi. Radostí je nyní méně, zato starostí neubývá.

PANNA– V tomto týdnu by se vám mělo více dařit při finančních transakcích. Jste patřičně opatrní a nenecháte se zlákat k ničemu riskantnímu. Dlouze přemýšlíte, ale když už se konečně k něčemu rozhodnete, učiníte dobrou volbu. Také ve vztazích vám v tomto období kvete štěstí, se svým protějškem prožijete velmi příjemné chvíle.

ŠTÍR– Týden je vhodný pro rozvíjení rodinných vztahů a uspořádání domácích záležitostí. O víkendu byste mohli obrazit příbuzné, se kterými jste se už dlouho nesetkali. V práci nijak strhující výkony nepodáváte a oproti minulému období jste značně zpomaleni. Naštěstí se vám dostává pochopení ze strany kolegů i nadřízených. 

VÁHY– Přátelé vás možná zlákají k příjemnému výletu, který si nenechte ujít. Hvězdy přejí cestování a poznávání nových míst. Ve společnosti budete oblíbení, protože působíte zkušeně a lidé k vám rádi chodí pro radu. V zaměstnání nemusí probíhat vše podle vašich představ, spokojeni budou snad jen lidé, kteří se věnují tvůrčí práci.

 

STŘELEC– Pokud na vás v tomto týdnu zaútočí skleslá nálada a apatie, zavolejte svým přátelům a vyražte někam do společnosti. Samota by vám tento týden moc neprospěla, potřebujete společenský kontakt a trochu zábavy. Zpočátku nebudete příliš veselými společníky, ale postupně se rozmluvíte a oprášíte svůj pověstný smysl pro humor.

 

 

KOZOROH– Pro každý problém umíte najít teoretické řešení, ale na jeho provedení už sami nestačíte. Potřebujete se spojit s někým energickým, kdo vaše myšlenky převede do praxe. Nebraňte se proto týmové práci a jakmile se dostanete do úzkých, požádejte kolegy o pomoc. V tomto týdnu se také asi nadchnete pro dosud nepoznaný způsob zábavy.

 

VODNÁŘ– Všechno jednou zevšední, když je toho moc, a to, co vás bavilo před týdnem, nyní považujete za nudné. Potřebovali byste trochu více vzrušení, ale nevíte, kam se za ním vypravit. Navíc jste docela zlenivělí a nechce se vám do ničeho, na co byste museli vynaložit větší námahu. Adrenalinové sporty proto nejsou tím pravým ořechovým.

 

RYBY– V tomto týdnu máte konečně mnohem lepší intuici, co se týče finančních záležitostí. V tomto ohledu proto vyřiďte, co je potřeba. Dejte přitom na vlastní úsudek, při rozhodování se nenechte ovlivnit jinými lidmi. Štěstí by se vás mělo držet i v lásce, pouze v příbuzenských vztazích se můžete setkat s přetvářkou a nepochopením.

 

 

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz