Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 15. - 21. června






 

Planety podporují všechno, co je vystavěno na pevných základech. Nemá smysl stavět si vzdušné zámky, protože vždycky přijde něco, co nás srazí zpátky na zem. Úspěch zaznamenají zejména prakticky uvažující obchodníci, co si umějí všechno dobře propočítat a naplánovat.

 

BERAN – Na cestě za pracovními cíly se tentokrát mohou vyskytnout překážky. Kolegové by vám měli pomáhat, ale netváří se moc ochotně. Nakonec zjistíte, že jste na všechno vlastně sami. Naštěstí jste ale dostatečně průbojní a umíte bojovat, když je to zapotřebí. V pracovní sféře vám to jde ostatně mnohem lépe než doma. Tam v posledních dnech poměrně prohráváte.

 

BÝK – Někdo vám nasadil brouka do hlavy a nemůžete se ho zbavit, i když jde zřejmě o nějakou banalitu. Těžko se soustředíte na práci a důležité věci odsouváte na neurčito. Přitom vám hvězdy v tomto období docela přejí. Podporu mají zejména mezilidské vztahy a dlouhodobé pracovní projekty. Za svým cílem si jdete pomalu, ale jistě.

 

BLÍŽENCI – Ze všední reality plné stresu unikáte do světa snů a fantazie, což zrovna není konstruktivní řešení situace. V těchto dnech ale stejně moc možností na radikální zlepšení nemáte, a tak není divu, že jste radši pohrouženi do růžových myšlenek a stresujícím okolnostem nevěnujete pozornost. Náladu vám spraví posezení s přáteli.

 

RAK – Na pracovišti vyvíjíte zvýšenou aktivitu, přicházíte s novými nápady a uplatňujete dobré organizační schopnosti. Aspekty jsou příznivé zejména pro finanční záležitosti, můžete si platově přilepšit nebo najít způsob, jak dosáhnout vedlejšího příjmu. Lidé si pochvalují, že je na vás spolehnutí. A vy je rozhodně nechcete zklamat.

 

LEV – Tento týden jste plni chuti do práce a vaše výkony jsou výrazně lepší než v předchozím období. Přicházíte s novými nápady a do projektů se vrháte se vší vervou. Přesto však nejste psychicky zcela vyrovnaní a občas vidíte věci příliš černě. Pro vaše kolegy je navíc obtížné najít s vámi společnou notu, vztahy trochu váznou, a to vám bere energii.

 

PANNA – Práce a seberealizace jdou tentokrát stranou, jelikož se hodláte plně věnovat rodině. Rozvíjíte příbuzenské vztahy a možná tento týden zorganizujete nějaké větší rodinné setkání. Dokážete být pozornými a štědrými hostiteli. V milostných vztazích se leccos zlepšuje, zřejmě to pozorujete každým dnem. Tohoto trendu se držte.

 

VÁHY – V tomto týdnu vám práce od ruky zrovna nejde a neumíte si ji pořádně zorganizovat. Ve všem máte tak trochu zmatek a na dost věcí i zapomínáte. Osobní vztahy jsou zato příjemné a s blízkými osobami strávíte krásné chvíle. Dbejte jen na to, abyste nemluvili pořád jenom o sobě, dejte druhým najevo, že se o ně zajímáte.

 

ŠTÍR – Máte hodně energie fyzické i duševní a mělo by se vám dařit ve všech oborech, do kterých vkládáte ambice. Se svým postavením budete spokojeni, i když finanční stránka pořád trochu pokulhává. V záležitostech ohledně peněz buďte vůbec opatrní, rozhodujte se s rozvahou. Spoléhejte na chladnou logiku, nenechte se ovlivnit emocemi.

 

STŘELEC – Jste nabiti optimismem, máte hodně zájmů a dokážete nadchnout pro své zájmy i své přátele. Máte smysl pro humor a umíte využít každé volné chvíle, abyste potěšili sebe i ostatní. Planety přejí kreativním jedincům a také lidem pracujícím s dětmi a mládeží. Máte dobrou fantazii a umíte si hrát. Se špatnou náladou by se k vám nikdo neměl ani přiblížit.

 

KOZOROH – Podvědomě se domníváte, že vás vaši blízcí soudí podle úspěchů v kariéře. Rodině je nicméně dražší váš charakter a cit, který jí dáváte. Nebojte se proto otevřeně přiznat, že se vám v práci něco nedaří. Dostane se vám porozumění a podpory. Koncem týdne možná dostanete dobrou zprávu, na kterou jste dlouho čekali. Měla by se týkat financí.

 

VODNÁŘ – Začátek léta si přímo říká o výlet na hudební festival nebo jen tak do přírody. Potřebujete kapku romantiky a hlavně únik z civilizace. V oblasti lásky se začíná blýskat na lepší časy, musíte však vylézt z krunýře a více komunikovat. Nedejte přitom na první zdání, všechno může být nakonec jinak, než jak se to v první chvíli jeví.

 

RYBY – Jednáte profesionálně a umíte dobře reprezentovat svou firmu. Úspěchy budete slavit zejména v oblasti obchodu a finančnictví. Díky posíleným komunikačním schopnostem a důvěryhodnému vyzařování si přivydělají pojišťovací agenti a podobné profese. Období je vhodné pro investice i podepisování smluv nejrůznějšího charakteru.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz