Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 20. - 26. července






 

Planeta lásky Venuše se dostává do kvadratury na Saturn, což ubírá na spontaneitě ve vztazích a přináší zábrany. Najednou je obtížnější projevit emoce otevřeně. Dá se přednost hře a divadelním, přehrávaným výstupům. Řada vyslovených vět se v tomto týdnu nedá brát vážně.

 

BERAN – Vaší silnou stránkou je tentokrát komunikace. Na všechno nacházíte věrohodné výmluvy a každého přesvědčíte o své nevinnosti. Máte střelhbité myšlení a odpovídáte pohotově. Dařit se proto bude zejména právníkům a hercům, ale i studentům u ústních zkoušek. Zároveň se vám ale může stát, že i vy se stanete obětí nějakého hereckého výkonu.

 

BÝK – Když přichází řeč na rodinný majetek, začínáte být podezíraví. Máte pocit, že vás vaši sourozenci chtějí o všechno připravit a nechat vás jít žebrotou. Uklidněte se a začněte to řešit až ve chvíli, kdy bude řešení dědictví aktuální. Koncem týdne můžete zažít něco neobvyklého. Možná se odvážíte zkusit něco, co by do vás nikdo neřekl.

 

BLÍŽENCI – Dokážete být velice pozorní a zdvořilí, což vám získává přízeň okolí. Někdy to ale vypadá, že se svým milým chováním snažíte něčeho dosáhnout a vaše laskavost je ve skutečnosti jen předstíraná. Naopak tam, kde jste v minulosti nadělali škodu, svoje jméno očistíte. Dalo by se říct, že kdo vás zná déle, bude vám i více důvěřovat.

 

RAK – V práci jste najeli na dobrou vlnu, jen kdyby foukal ten správný vítr. Občas máte co dělat, abyste se udrželi na vytyčené cestě. Vedení má tendenci rozhodovat o náhlých změnách, které by vám mohly zpřetrhat plány. Je možné, že vám zkrátí rozpočet nebo uberou motivující odměny. Určitě se přitom budou vymlouvat na světovou krizi.

 

LEV – Rádi zanecháváte velkolepý dojem, a snažíte se být proto vřelí a štědří, jak jen to jde. Pozor jen, abyste se moc nevychloubali, nemuselo by se to setkat s obdivem, ale spíš se závistí. V lásce vám teď kvete štěstí, o příjemné chvíle není nouze. Pořád si máte o čem povídat a spojují vás podobné zájmy. Nečekejte ale, že se shodnete ve všem.

 

PANNA – Obvykle nevydržíte být naštvaní dlouho, ale tentokrát to ve vás bublá téměř v jednom kuse a nevíte, co by vás uklidnilo. Rozčilujete se v práci, doma i v prostředcích hromadné dopravy, a co teprve, když zavítáte na poštu nebo úřad... Nemáte své dny a dobře se budete cítit snad jen mimo civilizaci. Prospěl by vám výlet do přírody.

 

VÁHY – Udělejte si malé duchovní zastavení a zamyslete se nad věcmi mezi nebem a zemí. Zajímavá by pro vás mohla být návštěva nějakého tajemného místa s pohnutou historií. Láká vás tajemství a máte šanci odhalit něco významného z tajemství přírody. Dříve narození mohou duševně omládnout. Zostřuje se vám myšlení a snadno chápete souvislosti.

 

ŠTÍR – Možná už vám všechno leze krkem a nejraději byste se někam vypařili. Pro současnou situaci nenacházíte kloudné řešení, ale cítíte, že útěkem nespravíte už vůbec nic. Je zapotřebí se do problému zakousnout a bojovat za lepší budoucnost. Pokud se vám tento rok všechno hroutí pod rukama, vězte, že ten příští bude mnohem lépe.

 

STŘELEC – Nabrali jste nový dech a jste schopni čelit nepřátelským útokům. Mohou přicházet zejména v práci, zvláště pracujete-li ve světě obchodu. S hořkostí zjistíte, že člověk je člověku přeci jen vlkem a na veškeré ideály můžete zapomenout. Alespoň pro tentokrát. Na druhé straně vás něco potěší doma. Blízkým lidem na vás velmi záleží.

 

KOZOROH – Kdo si počká, ten se dočká, a trocha strpení vám rozhodně neublíží. Tím se utěšujete, i když možná máte chvílemi pocit, že v životě pořád jenom na něco čekáte, a pořádné výsledky nepřicházejí. Váš vývoj je zřejmě pomalejší, ale zato má pevné kořeny. To, na čem pracujete, se jednoho dne zhodnotí, tím si můžete být jisti.

 

VODNÁŘ – Zdá se, že se bojíte učinit rázné rozhodnutí bez podpory někoho moudřejšího. V těchto dnech si moc nevěříte a nechcete vzít odpovědnost na vlastní bedra. Žádné rozhodnutí přitom nebude lepší než to, ke kterému dospějete vlastní úvahou. O víkendu byste se měli věnovat nějaké tvůrčí práci, při které zapomenete na trable všedního dne.

 

RYBY – Chvílemi se vám může zdát, že jste tady hlavně pro druhé, a přestáváte si uvědomovat vlastní priority a přání. Pomáháte svým blízkým, kde se dá, a pokud někomu nemůžete zrovna vyhovět, trápí vás výčitky svědomí. Je pravda, že vám pomoc lidem dodává dobrý vnitřní pocit, ale měli byste myslet i na sebe. Udělejte si něčím radost.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz