Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 27. dubna - 3. května






 

Slunce je v příznivém aspektu na Saturn a Pluto, což v lidech podporuje silnou vůli a odolnost. Úspěchy zaznamenají dříči, kteří nečekají na zázrak a sami se chopí činů. Zato vztahy mohou být trochu bouřlivé, Venuše v konjunkci s Marsem je nevyzpytatelná, a ve znamení Berana hrozí bojem.

 

BERAN –  Svým založením jste otevření a máloco lidem skrýváte. Tentokrát však o svých problémech vyprávíte neustále a každému na potkání. Ne každý je ale ochotným posluchačem a někdo si může stěžovat, že ho zdržujete od jeho vlastních záležitostí. Co nejvíce času byste proto měli trávit s dobrými přáteli, kteří vás rádi vyslechnou.

 

BÝK – Díky dobrým vztahům na pracovišti a šikovným kontaktům se můžete dočkat lepšího platového ohodnocení. Je rovněž vhodná doba pro začátek nového podnikání ve spolupráci s partnerem nebo důvěryhodnou osobou z řad přátel. Logické úvahy a propočty ale raději nechejte na druhých nebo si aspoň nechte poradit od odborníka.

 

BLÍŽENCI – Tento týden je na místě nedůvěra. Někteří lidé ve vašem okolí vám nepřejí vaše úspěchy a nenechají na vás nit suchou. Zvláště na pracovišti se může najít někdo, kdo proti vám tajně kuje pikle. Můžete také narazit na ledajaké podvodníky. V tomto období vás mohou přitahovat neobvyklé duchovní disciplíny, můžete projevit zájem o léčitelství.

 

RAK – Na domácí půdě se odehrávají změny, které vyžadují hodně času a energie. Je možné, že uvažujete nad stěhováním nebo koupí chaty. Pozornost se vám tak odvrací od práce, která je přitom náročná a žádá po vás hodně psychického i fyzického vypětí. Nevíte pak, na co se soustředit dřív a koncem týdne se můžete cítit dost vyčerpaně.

 

LEV – Rádi byste ukázali dobrou vůli a byli nějakým způsobem prospěšní světu. Možná se rozhodnete pro dobrovolnou charitativní činnost nebo přispějete na dobročinná konta. S protějškem si rozumíte, pokud jde o společné volnočasové aktivity a koníčky. Mohli byste vyrazit za sportem. Oheň na střeše bude ve chvíli, kdy začnete řešit rodinné a finanční záležitosti.

 

PANNA – Rýsuje se před vámi možnost posunout se v kariéře někam dál nebo přijít na způsob, jak si vybudovat dobré materiální zázemí. Zřejmě přijdete k lepším penězům, což přichází jako na zavolanou, protože máte poslední dobou hluboko do kapsy. Jediné, co může zapřahovat, jsou mezilidské a zvláště milostné vztahy. Tento týden to nebude ono.

 

VÁHY – V těchto dnech jste poměrně nemluvní a snesete vedle sebe jen partnera nebo nejbližšího kamaráda. Hlavou se vám prohánějí nejrůznější úvahy a není snadné o nich hovořit. Tato náhlá uzavřenost se ale nemusí setkat s pochopením okolí. Vaši hloubavost si může řada lidí vykládat jako nevrlost. Snažte se jim proto aspoň odpovědět na pozdrav.

 

ŠTÍR – Zdá se, že si v tomto týdnu nemusíte na nic stěžovat. Saturn v Panně a Pluto v Kozorohu vám dodávají pevnost a odolnost, kterou můžete využít zejména v zaměstnání. Jen tak někdo vás na kolena nesrazí. Vaše vůle je posílená a v práci snadno prosadíte své myšlenky. Na domácí půdě asi žádné změny neprobíhají, všechno je při starém.

 

STŘELEC – Snažíte se neustále vzdělávat a rozvíjet své dovednosti. Měli byste si ale vybrat prakticky zaměřený kurz, který se vám bude hodit k současné práci. Máte totiž tendenci studovat nepraktické, i když třeba zajímavé obory. V tomto týdnu byste se neměli spoléhat na intuici, moc vám neslouží. Vyhýbejte se sázení, hazardu a spoléhání na štěstí vůbec.

 

KOZOROH – Pracovní zápal vám tentokrát může přinést lepší finanční zisky. V práci máte podporu nadřízených, kteří si vaší práce váží a snaží se vás ve firmě udržet. Také můžete dostat nečekanou nabídku na lepší post. Zejména začátkem týdne pocítíte, že nad vámi někdo drží ochrannou ruku, a není vyloučeno, že vás vůči ostatním nějak zvýhodní.

 

VODNÁŘ – Tento týden přeje spíše intelektuálním aktivitám než sportu či práci vyžadující zručnost. Načerpáte nové informace, které vám pomohou ke zvýšení zisku. Budete mít náladu na plánování nových aktivit, k nimž vás mohou inspirovat myšlenky blízkých osob. Proto se nevyhýbejte společnosti, hodně si povídejte s přáteli, příbuznými, ale i dětmi.

 

RYBY – Pokud máte pocit, že se vám nejbližší lidé začínají vzdalovat, vyčleňte si na ně ve svém nabitém programu více času. Dejte jim najevo, že jste připraveni naslouchat a že vám na nich záleží. Lépe tak odkryjete jejich tajná přání a možná se dozvíte něco, co byste do nich ani neřekli. Vzájemným sdílením tajností se nicméně vaše vztahy velmi prohloubí.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz