Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

POSLECHNĚTE SE DESKU ROKU 2011, ALE I STARŠÍ TVORBU ČLENŮ JUJU

Pořad Českého rozhlasu Hradec Králové  HUDBA ZE ZAPADLÝCH VESNIC zve v pondělí po 20 hodině do světa world music:

7. LISTOPADU 2011 – JUSTIN ADAMS: MUZIKANT PRO VŠECHNY

Anglický kytarista a producent  Justin Adams. Původně vlivný studiový hudebník a člen skupiny  Roberta Planta má dnes vlastní kariéru: s  Juldehem Camarou z Gambie tvoří základ kapely  JuJu, s níž vystoupí na několika koncertech v České republice. Ta sice podle mnohých natočila zřejmě album roku 2011 nazvané In Trance, ale i předcházející desky na kterých se Justin Adams v uplynulých dvaceti letech podílel, patří rovněž do zlatého fondu hudby 21. století. Uslyšíte ho ve spolupráci se  Sinéad O´Connor, Iness Mezel, Tinariwen, Peterem Gabrielem nebo U-Cef.

14. LISTOPADU 2011 – JUJU: TRANS JAKO MAGIE

Skupinu JuJu tvoří anglický kytarista  Justin Adams, gambijský zpěvák a hráč na jednostrunné housle ritti J uldeh Camara a excelentní rocková rytmika: baskytarista  Billy Furell s bubeníkem  Dave Smithem.
S novým, nadšeně přijatým albem In Trance  se JuJu představí v listopadu na krátkém turné po České republice. Mezi důležité zastávky bude vedle Prahy a festivalu Blues Alive v Šumperku patřit také vystoupení v Trutnově. JuJu tady svou magickou tranzovní hudbu zahrají 17. listopadu v rámci koncertu 17th November Party festivalu JAZZINEC.
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz