Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 18. – 24. srpna


 

Mars ve středu přechází do znamení Vah, což přinese více snah po diplomatickém jednání a urovnání konfliktů. Bojovat se bude spíš slovem než silou a omezí se otevřené spory i hádky. Zato Venuše jde do opozice s Uranem a může způsobit náhlé zvraty v milostných vztazích.

BERAN – K neznámým lidem přistupujte bez předsudků a nejprve je lépe poznejte, než je začnete kritizovat. Potvrdí se vám, že v každém člověku se ukrývá něco pěkného a nemělo by se věřit vnějšímu zdání. V zaměstnání a podnikání zapojte spíš chladný rozum a všechno přesně propočítejte. Nemějte velké oči, nečekejte okamžitě vysoké příjmy.

BÝK – Dokážete se vcítit do situace druhých lidí a představujete si, jak byste se v jejich kůži zachovali sami. Díky tomu jim umíte dobře poradit, ale nečekejte, že vás uposlechnou. Každý má svou hlavu a nakonec se rozhodne po svém. Však jste taky takoví. Tento týden buďte opatrní při manuální práci a nedotýkejte se křehkých předmětů.

BLÍŽENCI – V tomto týdnu bude všechno jinak, než jste plánovali. Překvapení mohou přijít jak v zaměstnání, tak doma, ale i na dovolené. Naštěstí jste dostatečně přizpůsobiví a na nové situace zareagujete duchapřítomně. Možná budete mít nakonec i radost, že se děje něco zajímavého, až dobrodružného. Jinak byste se dost nudili.

RAK – Nejasně po něčem toužíte, ale nedokážete to definovat. Neustále rozebíráte své city k milované osobě a pořád jako byste nevěděli, jsou-li to ty pravé. Ještě horší zmatek nastane, pokud si právě vybíráte z dvou nebo více ctitelů. Rozhodování v milostných záležitostech je teď pro vás zapeklitým problémem. Radši na to nemyslete a vyčkejte.

LEV – Máte v sobě hodně energie a od středy můžete zvládnout více práce než kdy jindy. Pokud jste nějaké povinnosti neustále odkládali, můžete se jich chopit nyní. Sportovci mohou podat velice slušné výkony, Mars jim přeje v soutěžích i v lámání rekordů. V partnerských vztazích je proměnlivo, ale potíže překoná vzájemná důvěra.

PANNA – Vaše pracovní nasazení je stále vysoké a dostává se vám chvály. Vztahy s kolegy se ale mohou trochu pošramotit, možná právě proto, že se těšíte velké oblibě u nadřízených. Nedejte se tím rozhodit a pokračujte ve svých zajetých kolejích, časem se všechno zase urovná. Doma se nebojte prosadit svou vůli, někdy může být také po vašem.

VÁHY – V zaměstnání si chvílemi připadáte jako páté kolo u vozu a usilovně to chcete změnit. Od středy k tomu máte plnou podporu Marse a začnete jednat rázněji. Budete se lépe prosazovat a lidé si vás všimnou. Dejte však pozor, ať to nepřeženete a namísto asertivity nepoužijete agresivitu. Jste trochu podráždění a snadno vám rupnou nervy.

ŠTÍR – Měli byste se více kontrolovat v řeči a chovat se zdrženlivě, jinak hrozí konflikty. Nejste zrovna taktní a často do druhých rýpete. Týden proto není vhodný ani pro pracovní jednání, úspěch by však měli sklidit lidé pracující individuálně, bez potřeby komunikace s druhými. S penězi je to teď vachrlaté, raději neutrácejte za hlouposti.

STŘELEC – Jste v pohodovém rozpoložení a náladu vám jen tak někdo nezkazí. Narážky druhých berete s humorem a dokážete je vtipně odpálkovat. S příchodem Marse do Vah se vám navíc vrátí chuť k novým akcím, pohybu a výletům. Máte radost ze života a užíváte si letních radovánek, dokud je hezké počasí. Také s partnerem je všechno OK.

KOZOROH – Tento týden přeje štěstí zejména intelektuálním aktivitám. V zaměstnání byste měli být spokojeni. Nemusíte vyvíjet mnoho námahy, abyste dosáhli svých cílů. Pomáhají vám šťastné shody okolností. V druhé polovině týdne může docházet k drobným sporům se sousedy nebo kamarády. Jako byste ztráceli společnou řeč.

VODNÁŘ – Prožíváte tvůrčí období, kdy se můžete věnovat umělecké činnosti nebo vůbec všemu, co vyžaduje zapojení fantazie a kreativity. Máte dobré nápady, které se dají využít v praxi. Nejlépe se vám bude pracovat o samotě; ve společnosti lidí se špatně soustředíte. V těchto dnech špatně snášíte hluk a vyhledáváte klidné, tiché prostředí.

RYBY – Období je jako stvořené pro flirt, nově navázané vztahy ale dlouho nevydrží. Počáteční nadšení rychle vyprchá a nejspíš zjistíte, že by nové partnerství znamenalo příliš mnoho změn. A do těch se vám zase tolik nechce, jste příliš pohodlní. O víkendu byste se mohli pustit do dlouho plánovaných oprav v domácnosti a generálního úklidu.

 

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz