Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 31. srpna - 6. září






 

Venuše procházející Lvem dodává náladu na společenské akce a večírky, a to spíš ty ve vyšším stylu, kam se chodí v lepším oblečení. Závěr léta proto přeje slavnostem různého druhu a oficiálním setkáním. Merkur v opozici s Uranem může ztížit studia a vůbec komunikaci mezi lidmi.

 

BERAN – Možná v těchto dnech pochybujete nad tím, zda v profesním životě kráčíte správným směrem. Chybí vám jasnější představa o budoucím vývoji a napadá vás, zda se nemáte vrhnout do něčeho zcela jiného. Pokud budete trpěliví a nebudete na nic tlačit, po čase nové cesty uvidíte. Kdo vás v tomto týdnu potěší, budou rodinní příslušníci.

 

BÝK – Rádi byste věnovali více času rodině, ale pořád to nevychází. Pracovních povinností je víc než dost a setkání dlužíte i blízkým kamarádům. Zkrátka se vám nedaří skloubit všechny zájmy dohromady. Navíc za vámi každou chvíli přijde někdo s prosbou o pomoc, kterou mu nedokážete odmítnout.

 

BLÍŽENCI – V zaměstnání působíte velice ctižádostivě a vaše proslovy jsou působivé. I když občas šlápnete vedle, nenecháte se odradit a neztrácíte elán. Situace na domácí půdě zato nevypadá zrovna harmonicky, protějšek má jiné představy o trávení volného času, než jaké jste mu vymysleli vy. Navíc oba zvyšujete hlas, když se vám něco nelíbí.

 

RAK – Hvězdy přejí zejména přátelským vztahům, ale i v partnerství by měla vládnout harmonie. S protějškem i kamarády si vždy dobře popovídáte a potěší vás, že máte společný pohled na svět. V zaměstnání to nebude tak jednoduché, ale máte v sobě dostatek optimismu, který vám pomůže se nad všechny problémy povznést.

 

LEV – týden se cítíte v plné síle, i když jde spíše o sílu duševní než fyzickou. Oplýváte sebevědomím a dařit by se vám mělo zejména v zaměstnání. Dokážete se zapálit pro věc a prosadit své záměry. Vaší silnou stránkou je milá sebeprezentace. Díky Venuši ve vašem znamení působíte sympaticky a umíte s každým vyjít po dobrém.

 

PANNA – Myšlení vám pracuje systematicky a umíte si všechno dobře spočítat. Dařit se proto bude zejména účetním a vůbec lidem pracujícím v oblasti financí. Můžete si také s úspěchem vyjasnit majetkové poměry v rodině. V osobním životě by mohlo dojít k nedorozumění, dejte spíš na to, co sami vidíte, než na to, co vám řekne někdo jiný.

 

VÁHY – V zaměstnání se cítíte příjemně zejména díky dobrým vztahům s kolegy. Jste naladěni na podobnou vlnu a snadno nacházíte společná řešení. Máte chuť mluvit a diskutovat. Pokud se ale chystáte na školení nebo něco studujete, vědomosti vám polezou do hlavy pomalu. Krátkodobá paměť ani logické myšlení vám moc neslouží.

 

ŠTÍR – V tomto týdnu je vaše energie posílena a jste mnohem aktivnější. Ve volném čase nedokážete sedět na gauči, raději vyrážíte ven a věnujete se aktivním koníčkům. Dařit se vám bude zejména v oblasti vztahů – máte možnost napravit, co se vám v minulých týdnech vymykalo z rukou. Druzí ocení více pochvaly a méně kritiky.

 

STŘELEC – Měli byste vyhledat společnost chápavého posluchače, který s vámi rozebere vaše duševní rozpoložení. Pocity nejsou jednoznačné a potřebujete si v nich udělat pořádek. Situace je zašmodrchaná hlavně v milostných vztazích a nejste si jisti, jak postupovat dál. V práci se špatně soustředíte, pořád myslíte na osobní záležitosti.

 

KOZOROH – Tento týden hvězdy přejí odpočinku, zábavě a koníčkům. V zaměstnání jste možná trochu znudění, ale na druhé straně je vám poskytnuto dost osobní volnosti i času, které můžete využít k vlastním aktivitám. To vám vyhovuje. O víkendu byste mohli svolat dobré přátele a uspořádat ve svém domě večírek.

 

VODNÁŘ – Překážky, které vás provázely v minulých týdnech v pracovní oblasti, by měly být postupně překonány. Aspoň se už neobjevují nové. Stále to chce ale obezřetnost a silnou sebekontrolu. Pokud jste připraveni neustále se rozvíjet a překonávat sami sebe, pak svých cílů dosáhnete velmi snadno. Jednoho dne se dočkáte.

 

RYBY – Nejste dobře naladěni a nic vám není po chuti. I když si dáváte předsevzetí, že den nastartujete s pohodovou náladou, hned po ránu vám ji někdo pokazí. Pomohlo by vám posezení s přáteli, při kterém se uvolníte a leccos z vás spadne. Nevyhýbejte se proto společenským akcím a pokud se zrovna žádná nekoná, vytáhněte někoho na kafíčko.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz