Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 6. – 12. října








 

Slunce v dobrém aspektu na Neptun přeje rozvoji múzických umění a posiluje intuici. Zejména lidé narození ve vzdušných a ohnivých znameních mohou těžit ze zvýšené představivosti a empatie. Naopak znamení zemská a vodní budou mít více štěstí v záležitostech finančních.

 

BERAN – Snadno se pro něco nadchnete, ale chybí vám trpělivost nutná k dalšímu rozvíjení a zejména dokončení započatých projektů. Také jste poměrně dost podráždění, když vám něco nejde hned. Snažte se být klidnější a na nic nespěchejte. Na druhé straně vám to dobře zapaluje a můžete se dočkat úspěchů ve studiu nebo vědecké práci.

 

BÝK – Doma nacházíte porozumění, ale v zaměstnání se setkáváte spíš s potížemi. Všední povinnosti vás dost vyčerpávají a do práce se šouráte jak na popravu. Zato byste mohli něco vykonat pro své zdraví. Choďte na procházky, více se hýbejte a zařaďte do jídelníčku čerstvé ovoce a zeleninu. Prospěje vám také neslazený bylinkový čaj.

 

BLÍŽENCI – Ačkoli se zdá, že si budujete dobrou kariéru, vztahy s lidmi na pracovišti ochlazují a mohou vám leccos pokazit. I když se snažíte o nenucenou komunikaci, je v ní znát napětí a nejistota. Nikdy nevíte, kdo se na vás usmívá jen ze zdvořilosti a ve skutečnosti brojí proti vám. Nenechte si ale podkopat sebedůvěru a jednejte po svém.

 

RAK – Hodně energie vnášíte do budování partnerského vztahu a je vidět, že jste už společně překonali dost překážek. Ceníte si klidu domova a situace vypadá harmonicky. Zato v práci toho klidu moc nenajdete, vyžaduje se po vás vysoké tempo a aktivní přístup, na který zrovna nemáte náladu. Nápady neoplýváte a do ničeho se vám nechce.

 

LEV – Máte možnost uspět ve studiu, intelektuální práci a vůbec ve všem, kde se používá hlava. Dokážete nahlédnout problémy z několika úhlů pohledu a snadno chápete abstraktní teorie. Se vztahy to bude poněkud horší. Zřejmě se s protějškem perete o poslední slovo a oba byste se rádi ujali rozhodování o zásadních věcech.

 

PANNA – Mohli byste zaznamenat úspěch v oblasti obchodu a financí. Spoléhejte však výhradně na svůj úsudek, neposlouchejte rady druhých, i když jsou míněny upřímně. Radost vám v tomto týdnu přinesou chvíle strávené s potomky a mladými lidmi vůbec. Díky nim objevíte mladého ducha i v sobě, i když se už třeba věkem řadíte k pamětníkům.

 

VÁHY – Umíte rychle mluvit, ale naštěstí i rychle myslíte a vaše řeč má hlavu a patu. Díky tomu snadno zaujmete druhé a připoutáte na sebe více pozornosti. To se hodí zejména při prezentacích v práci, kde vám vaše schopnost vystupování může dopomoci k lepšímu postu i odměnám. Také rodina ocení, že s ní v těchto dnech více komunikujete.

 

ŠTÍR – Ačkoli zůstáváte v ústraní a není vám po chuti vylézat na světlo, energie máte hodně a můžete se pustit do jakékoli činnosti, kterou jste dlouho plánovali. Více vám bude vyhovovat práce samostatná než týmová, mezi lidi se vám nechce a komunikace vás vyčerpává. V klidu samoty však můžete vytvořit překvapivě hodnotná díla.

 

STŘELEC – V zaměstnání si se vším víte rady, máte přehled o každém detailu a umíte odhadnout budoucí vývoj. Během tohoto týdne můžete vyřešit nejeden náročný úkol a konkurenti budou zelenat závistí. Zato v partnerských vztazích to tak snadné nebude. Nestíháte se věnovat domácím záležitostem a na své blízké si neuděláte pořádně čas.

 

KOZOROH – Při budování kariéry se mohou objevit překážky, které celý vývoj pozdrží. Nevzniknou však vaší vinou, tak si nesypte popel na hlavu a počkejte na lepší období. Buďte rádi, že máte víc volného času a můžete se věnovat svým koníčkům. Třeba se konečně pustíte do činnosti, která vás vždycky lákala, ale neměli jste k ní příležitost.

 

VODNÁŘ – V zaměstnání se vám opět začalo dařit a mohli byste se dočkat zvýšení platu nebo lepších finančních příležitostí obecně. Dejte jen pozor, ať vám úspěchy příliš nestoupnou do hlavy. Zachovejte si zdravou sebekritiku, i když všechno bravurně zvládáte a jste chváleni. O víkendu na vás možná padne únava z přepracování.

 

RYBY – Planety v tomto období přejí přestavbám domácnosti, stejně jako hledání nového bydlení. Rádi byste si vytvořili pevné a útulné zázemí a všechno stihli ještě před zimou. Nikdo přitom nečeká, že všechno zařídíte vlastnoručně – nebojte se proto požádat druhé o pomoc. Členové rodiny jsou nápomocní a schopní držet pospolu.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz