Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 7. – 13. dubna

 

V tomto týdnu se budou výrazněji projevovat ženy. Venuše v bojovném znamení Berana jim dodává ctižádost a podporuje v nich touhu po sebeprosazení. Naproti tomu Mars jde stále citlivým znamením Raka, takže mužská energie bude nasměrována spíše do budování rodinné pohody.

 

BERAN – Nepropadejte pocitu ukřivděnosti, nic strašného se vám neděje. Pravda, v práci musíte zabojovat o své postavení a nadřízení vůči vám nehrají fér hru, ale ve srovnání s kolegy na tom nejste o nic hůře. Výchozí možnosti máte všichni stejné, jde jen o to, kdo bude šikovnější a lépe zúročí schopnosti a zkušenosti.

BÝK – Pociťujete spokojenost s rodinnými vztahy a máte radost ze života. Jste nabiti pozitivní energií a do budoucnosti hledíte s optimismem. Vyzařuje z vás dobrá nálada a přitahujete pohledy okolí. Snadno se proto seznamujete a vytváříte si nové kontakty. V práci ale přesto nepostupujete tak rychle, jak byste si představovali.

BLÍŽENCI – Opět se můžete spolehnout na svou výřečnost, máte ale sklon rychleji mluvit než myslet. Svá slova zvažujte, ať jimi nezpůsobíte nechtěné konflikty. V zaměstnání i ve vědeckých kruzích můžete oslnit odbornými znalostmi, planety přejí i studentům. Osobní vztahy nicméně mohou nabývat bouřlivého charakteru.

RAK – Okolnosti přejí obchodům a novým pracovním příležitostem. Vaše energie je posílena a můžete se směle vrhnout do plánovaných projektů. Také sportovci mohou zaznamenat více úspěchů. Měli byste ale spoléhat více na cit a intuici, v logickém myšlení zrovna nevynikáte. Obzvláště početní úkoly vám moc nejdou.

LEV – Jste plni nadšení a dokážete snést velkou pracovní zátěž. Umíte udělat dojem na klienty i obchodní partnery, vystupujete sebejistě a profesionálně. Také mezi kolegy jste oblíbení, zejména pro svou ochotu pomáhat na všechny strany. Neměli byste ale odvracet pozornost od rodiny, která vás doma začíná dost postrádat.

PANNA – Je načase přibrzdit životní tempo, zastavit se a trochu se zamyslet. Myšlenky se nahromadily a útočí na váš mozek bez ladu a skladu. Sklidní vás výlet do přírody, procházka podél řeky nebo jezera. Ve společnosti nebudete tento týden nijak zábavnými patrony, zdá se, že dáte přednost intimním večerům ve dvou.

VÁHY – Společenské akce vám mohou být velkým přínosem, zejména souvisejí-li se zaměstnáním. Uvolněná atmosféra přítomným rozváže jazyky a dozvíte se mnoho zajímavých informací. Týden je vhodný pro sbližování s kolegy a navazování nových přátelských vztahů. Zato doma vám to moc nesvědčí, schyluje se k bouřce.

ŠTÍR – V oblasti kariéry jdete za svým cílem a díky šestému smyslu umíte odhadnout příští kroky konkurence. Dobře vám to myslí a v plánování jste neporazitelní. Měli byste se ale vyhnout riskování a hazardu, zbytečně byste prodělali. V milostných záležitostech dejte pozor, ať si něco zbytečně neidealizujete. Berte partnera takového, jaký je.

STŘELEC – Rodinné poměry se uklidňují. Můžete prožít hezký večer s příbuzenstvem, které se o vás zajímá více než kdy jindy. Milostné vztahy dostávají romantický nádech a konečně máte v této oblasti více štěstí. S příznivě postavenou Venuší přicházejí i příznivější okolnosti při řešení finančních záležitostí. Můžete si přilepšit.

KOZOROH – Máte dobré organizační schopnosti a dokážete si rozložit pracovní den přesně podle svých potřeb. Neradi se ale spoléháte na druhé, takže jste v jednom kole a jen tak se nezastavíte. Měli byste kolegům víc důvěřovat a o práci se s nimi podělit, jinak se uhoníte. V lásce je to teď trochu vachrlaté, mějte trpělivost.

VODNÁŘ – Máte tendenci se holedbat, že všechno umíte a se vším si poradíte. Kromě toho máte soutěživou náladu a rádi se sázíte. Neměli byste si být ale tak stoprocentně jisti, že pokaždé vyhrajete, a raději se nesázejte o nic významného. Osobní vztahy jakžtakž jdou, možná se ale nepohodnete s rodiči svého partnera.

RYBY – Týden přeje organizování rodinných i přátelských setkání. Těší vás, když se sejdou všichni lidi, které máte rádi, a fungujete jako jejich stmelovač. Komunikace s blízkými vás nabíjí novou energií a zapomínáte přitom na starosti. Těch se nyní nahromadilo docela dost, zejména v práci. Není divu, že si chcete oddychnout.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz