Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 7. - 13. září






 

Mars v Raku v kvadratuře na Merkur ve Vahách může přinášet nedostatek taktu a pochopení v diplomatických jednáních. Nepomůže ani tradičně smířlivá Venuše, která bude mít v tomto období tendenci propadat iluzím. Mezinárodní vztahy budou napjaté a vazby mezi jednotlivci také.

 

BERAN – V popředí vašeho zájmu stojí partner a rodina. Nejraději byste se zavřeli doma a několik večerů strávili v rodinném kruhu. V práci se dost honíte a není divu, že po příchodu domů toužíte po klidu. Přesto se vám ale těžko říká ne, když vás přátelé tahají na večírky. A když už tam jednou zavítáte, je vám trapné odejít hned po půl hodině...

 

BÝK – Členové rodiny vás něčím příjemně překvapí a zřejmě se od srdce zasmějete. Doma se vůbec cítíte uvolněně a veškeré pracovní napětí z vás padá, jakmile překročíte práh domu. Ve finančních záležitostech buďte tento týden opatrní a do zásadních změn se nevrhejte ani na poli pracovním. Náhlá rozhodnutí by mohla napáchat víc škody než užitku.

 

BLÍŽENCI –  V zaměstnání byste měli být trpělivější a důslednější. Práce kvapná bývá málo platná, a k ničemu ani nepovede, když s projekt rozzuřeně zahodíte chvilku před jeho dokončením. Kolegové jsou soudnější, tak dejte na jejich rady. Neříkají je proto, aby vás podráždili, chtějí vám upřímně pomoci. O víkendu se už budete cítit mnohem lépe.

 

RAK – V práci se musíte spoléhat na vlastní síly i úvahu. Zatímco sil máte dost, s úvahou je to horší. Kloudná pomoc ale nepřichází, kolegové jsou na tom uvažováním a odhadováním nejspíš ještě hůř. Co nejvíce rozhodnutí nechte na nadřízených, ať můžou později kritizovat jen sami sebe, když něco nedopadne podle plánu. Jinak byste to odnesli vy.

 

LEV – Vaše síla spočívá tentokrát v dobrém působení na lidi a zápalu pro věc. Pro své plány dokážete nadchnout druhé a díky organizačním schopnostem je umíte vést. Mělo by se vám proto dařit především v pracovních záležitostech. Spolupráce s vámi je jedna radost a z kolegů se mohou stát dobří přátelé. Týden přeje také obchodu a podnikání.

 

PANNA – V profesním vývoji byste se neměli spokojit s dosavadním stavem, rozvíjejte ambice, usilujte o něco víc. Nenechte se odradit vnitřními pochybami, nejspíš pramení jen z nízké sebedůvěry. Nakonec si můžete že lidé zastávající vysoké posty jsou kolikrát mnohem hloupější než vy. V osobním životě byste mohli prožít magické chvilky.

 

VÁHY – Nezadaní mají možnost navázat pěkný partnerský vztah, ale neměli by u toho moc mluvit. Vhodnou volbou pro první schůzku je proto návštěva divadla nebo kina. Komunikační schopnosti máte snížené, i když se ze všech sil snažíte mluvit mile a taktně. Některá slova mohou nakonec vyznít zcela jinak, než byla míněna, a nechtěně druhého urazíte.

 

ŠTÍR – Máte hodně energie k realizaci nových nápadů a plánů. V práci se kurážně prosadíte a konečně se rozjedete směrem k lepší budoucnosti. Dařit se vám bude zejména v oblasti moderní techniky, ale i v manuálních pracích. Stejně tak můžete zručně opravit drobné nedostatky v domácnosti. Zato v lásce a mezilidských vztazích to může tentokrát dost skřípat.

 

STŘELEC – Možná máte náladu na milostné dobrodružství a chcete se s někým seznámit. Planety však v současné době vztahy spíš komplikují a vnášejí do nich nejasnosti. Nakonec asi zůstane při snech. Zato v práci máte možnost dosáhnout pevného postavení; jste vystaveni vyšší zátěži, ale snášíte ji obstojně. Navíc máte trpělivost dokončit, co jste začali.

 

KOZOROH – Během týdne se možná dostanete do několika konfliktních situací a vaše nervy dostanou zabrat. Chce to klid a nadhled. Nezůstávejte na to sami, popovídejte si s někým, kdo vám rozumí. Případně se odreagujte u humoristické literatury. Koncem týdne udělejte něco pro své zdraví, vyjděte na čerstvý vzduch a trochu se pohybujte. Jezte střídmě a zdravěji.

 

VODNÁŘ – Ze svých zásad hned tak neustoupíte. Můžou třeba padat trakaře, vy zůstáváte neochvějní. Tato vlastnost vám poslouží zejména v práci nebo organizaci koníčků, uspěli byste i v politice. Mezilidské vztahy ale trochu ochlazují, zdá se totiž, že žijete více pro své abstraktní ideály, než pro své blízké. Jako byste o lásce více mluvili, než ji prožívali.

 

RYBY – Na pracovišti přitahujete pozornost díky neobvyklým nápadům i zápalu, se kterým je prezentujete. Je proto možné, že se dočkáte zvláštních odměn. Doma je poměrně klid, ale vázne komunikace. Možná tady probíhá něco, o čem není snadné hovořit. Vytáhněte své nejbližší na společný výlet a doufejte, že to všechno vypluje na povrch nenásilnou formou.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz